Idézet

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!" SIMON TIBOR

 
Egyesületünkről

Teljes név: Szigetgyöngye Sportegyesület
Alapítás éve: 1995
Egyesület színe: zöld-fehér

Bajnokság: Pest megye II. osztály, "A" csoport
Pálya címe: 2015 Szigetmonostor, Madách tér
Levelezési cím: 2015 Szigetmonostor, Akácfa u. 14.
Ügyintéző, webszerkesztő: Szilágyi Szabina
E-mail cím: szabina87@gmail.com
Honlap cím: www.g-portal.hu/szigetse

Elnök: Vajda Richárd
Elnök-helyettes: Bottlik János
Szakosztályvezető: Szalai Zoltán
Felnőttek játékos-edzője: Balla Endre
Ifisták edzője: Vajda Gellért
Ovisok edzői: Klement József "Manó" és Sidó Szabolcs

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyerekfoci
 
2012/2013-as bajnokság
 
2011/2012-es bajnokság
 
2010/2011-es bajnokság
 
2009/2010-es bajnokság
 
2008/2009-es bajnokság
 
2007/2008-as bajnokság
 
Versenykiírások, szabályzatok
 
Menü
 
Felnőtt játékoskeret

Balla Endre
Barnácz József
Boros Roland
Bántó Tamás
Bódog Csaba
Csatári Balázs
Elsik Renátó
Fazekas László
Góré Zoltán
Hegyi Péter
Klement József
Mészáros Balázs
Popini Balázs
Szabó József
Szalai Bálint
Szalay Gyula
Takács Márton
Turbucz Attila
Vanyó Csaba
Vaszilev Zoltán
Vígh Zoltán

 
Ifi játékoskeret

Bozóki Csongor
Bóné Péter
Debreczeni Dominic
Fóti Zsombor
Kaselyák Ferenc Frederik
Kiss Attila
Lichi Roland
Lovas Márk Benjamin
Mikle Arnold
Mócsai Krisztián
Pánczél Bence
Romacsek Bence
Révész Marcell
Szabó Patrik
Szalai Zoltán
Szénási Bálint
Szénási Tamás
Sághi Tamás
Tóth-Kása Vajk
Vers Boldizsár
Ványi Benő

 

 
Öreg fiúk játékoskeret

Kapus:
Vitálos Tamás (Vita)

Védők:
Szalai Zoltán (Zoli)

Csereklye Zoltán (Csereklye)
Bán Tamás (Tomi)
Karnevál József (Karnevál)

 

Középpályások:
Molnár Zsolt (Zsolti)
Bottlik Lóránt (Dodi)
Makrai József (Jocó)
Simonfi Béla (Béla)
Bodor Gyula (Gyula)
Mócsai Róbert (Robika)
Vígh Zoltán (Vidám)
Kiss Sándor (Sada)

Zabolai Zsolt
Nyikonyuk Péter
Lakatos András
Veress Ignácz Róbert

Csatárok:
Varga András (Ali)
Munkácsy Tibor (Tibi)

 
Linkek
 
Hirek

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

Megkezdődik a felkészülés

Szabina  2012.07.17. 08:51

Miután csapatunk júniusban szögre akasztotta a felszerelését a nyári rövid pihenő miatt, 2012. július 16-án megkezdődik a felkészülés a 2012/2013-as bajnokság őszi fordulóira. Előre láthatólag augusztus 18-án lesz az első fordulónk, amit ismételten a Megye II-ben kezdünk meg, immáron kicsit erősebb mezőnnyel, bár erről még hivatalos infóim még nincsenek. A felkészülési menetrendet megtekintheted itt, vagy a bal oldali menüben található "2012/2013-a bajnokság" menüpontban!

Szigetgyöngye - Nagymaros felnőtt bajnoki

Szabina  2012.04.10. 07:38

A 17. fordulóban Nagymaros csapatát fogadtuk, akikkel szemben a győzelem volt elvárható, hiszen ellenfelünk a tabella alsó házában foglalt helyet, míg nekünk meg kellett tartani a dobogós harmadik helyet. Egy kulturált csapatot sikerült fölényesen legyőznünk hazai pályán, ahol ismét a szél jelentett nagyobb kihívást.

Szigetgyöngye - Nagymaros ifi bajnoki

Szabina  2012.04.10. 07:30

A 17. fordulóban ifistáink a számunkra mumusnak számító Nagymaros csapatát fogadták volna, de ellenfelünk kérésére a meccset elhalasztottuk. A pótlására valószínűleg egy májusi szerdai napon kerül majd sor. Így a híresztelésekkel ellentétben, nem nem állt ki ellenfelünk, közös megegyezéssel elnapoltuk a bajnokit.

Üröm - Szigetgyöngye felnőtt bajnoki

Szabina  2012.04.10. 07:28

Felnőtt csapatunk is elérkezett a 16. fordulóhoz, amikor is Ürömre utaztunk. Nem is a műfüves pályával volt a gond, hanem inkább a hatalmas erejű széllel, amit igen csak számításba kellett venni a játékosoknak. Nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen ellenfelünk télen jócskán felszerelkezett játékosokkal, de győzelemért léptünk pályára. A vége X lett, így egy pontot gyűjtöttünk, de elég volt ahhoz, hogy megőrizzük 3. helyünket a tabellán.

Üröm-Dunakanyar - Szigetgyöngye ifi bajnoki

Szabina  2012.04.10. 07:21

2012. március 31-én egy szombati játéknapon U19-es csapatunk a 16. fordulóban Ürömre utazott, ahol is Batári Csaba vezette Üröm-Dunakanyar csapata ellen lépett pályára. Ahogy múlthéten Vácduka ellen, így most sem sikerült pontot szereznünk, így lecsúsztunk a tabella 5. helyére.

Szigetgyöngye - Vácduka felnőtt bajnoki

Szabina  2012.03.27. 09:31

A tavaszi szabadnapos 14. forduló után március 25-én rajtot vett a felnőtt csapatnak is a bajnokság második fele. A "híres-neves" Vácduka csapatát fogadtuk, akivel mint ismeretes, nem igazán baráti a kapcsolat. Bár bizonyítani nem tudtuk, hogy anno ősszel enyhén szólva "feketéztek", az akkori nyertes meccs ellenére ez tüske maradt. Nos, így a cél ismét az volt, hogy a negyedik "összecsapásunkon" ismét miénk legyen a három pont. És ahogyan eddig a múltban, úgy most is győzni tudunk, így 4 meccsből 12 pont a mérleg a javunkra a 'dukával szemben.

Szigetgyöngye - Vácduka ifi bajnoki

Szabina  2012.03.27. 08:21

2012. március 25-én megkezdődött ifistáinknak a tavaszi szezon az előző szabadnapos forduló után, amikor is Vácduka csapatát fogadtuk hazai pályán. Az ősszel 11 emberrel elért bravúros győzelmet sajnos nem sikerült megismételni, és 3:1-es félidei 'dukai vezetés után a végén 4:1-re kaptunk ki.

Megvan az ifi és a felnőtt csapat tavaszi sorsolása

Szabina  2012.03.07. 10:23

Felkerült honlapunkra a 2011/2012-es bajnoki év tavaszi sorsolása az ifi csapat és a felnőtt csapat tekintetében, melyet a bal oldalon található 2011/2012-es bajnokság menüpont alatt találhattok meg, valamint a pályán kinyomtatott formában is hozzá juthattok. Az öregfiúk bajnoki rajtról még nincs információm, de amint tudok valamit, természetesen közzéteszem!

Nem történt nagy mozgás az átigazolási szezon alatt

Szabina  2012.03.07. 08:06

Február 21-én lejárt az átigazolási szezon a felnőttekre vonatkozóan. Távozónk nem volt, érkezőnk pedig egy személy volt Fazekas László személyében, aki újrakezdte a csapatnál a focipályafutását. Az ifistáknál télen nem volt átigazolási időszak, de sikerült két új játékost szereznünk, mivel még nem voltak leigazolva sehova: ők Bozóki Csongor és Szénási Bálint. Folyamatban van még egy fiatal leigazolása is Mikle Arnold személyében, akinek már csak a papírjait kell elintézni.

Megkezdődik a felkészülés a tavaszra

Szabina  2012.01.23. 08:47

Miután csapatunk november 20-án szögre akasztotta a felszerelését a téli pihenő miatt, 2012. január 23-án megkezdődik a felkészülés a bajnokság tavaszi fordulóira. Előre láthatólag március 18-án lesz az első fordulónk, melyen szabadnaposok leszünk, ám ahogy ősszel, most is elutazunk Ikladra. A január-február sem fog lazsálással telni, a felkészülési menetrendet megtekintheted itt, vagy a bal oldali menüben található "Téli felkészülési menetrend - 2012." alpont alatt!

Szigetgyöngye - Üröm felnőtt bajnoki

Szabina  2011.10.03. 12:27

Felnőtt csapatunk is elérkezett a 3. fordulóhoz, amikor is 2011. szeptember 11-én a Megye III-ból idén felkerült Üröm csapatát fogadta hazai pályán. Az előző fordulóban elért fontos győzelmünk után ismét a három pont megszerzése volt a cél, és köszönhetően a remek összjátéknak, a miénk is lett a 90 perc lefújása után. Bár ez még semmit nem jelent, hiszen messze még a bajnokság vége, ezzel a két győzelemmel jelenleg a tabella 4. helyé foglalhattuk el.

Szigetgyöngye - Üröm ifi bajnoki

Szabina  2011.10.03. 12:26

2011. szeptember 10-én ifistáink elérkeztek a harmadik fordulóhoz. A hivatalos játéknap számunkra a vasárnap lett volna, de ellenfekünk kérelmére a mérkőzést áttettük szombatra. Az Üröm ificsapatát adó Dunakanyar csapatát fogadtuk hazai pályán, és a múlt heti bravúros, 11 emberrel elért győzelem után mélyrepülést produkált az U19-es csapatunk.

Vácduka - Szigetgyöngye felnőtt bajnoki

Szabina  2011.09.27. 12:53

Felnőtt csapatunknak is megkezdődött a bajnokság az első fordulóban eltöltött szabadnap után. A nyitás nem is akármelyik csapat ellen zajlott le: Vácdukára látogattunk. A mérkőzés előtti napokban ment is az üzengetés ellenfelünk részéről. Nem tudták megemészteni, hogy két éve bajnokok lettek, ám mi oda-vissza vertük őket. Azt várták, most ez fordítva lesz és revansot vesznek. A végeredmény 3:1 lett nekünk, így ismét bebizonyítottuk, anno megérdemelten nyertünk ellenük, és nem csak véletlen.

Vácduka- Szigetgyöngye ifi bajnoki

Szabina  2011.09.12. 20:04

Ifistáink 2011. szeptember 4-énmegkezdték a bajnokságot a második forduló keretében, ugyanis az elsőben pihenősök voltak. A csapat Vácduka otthonába látogatott. Ellenfelünkkel már összehozott egyszer minket a sors, nevezetesen a 2009/2010-es bajnokságban. A tavalyi bajnokikat a Megye I/B-ben játszotta a vácdukai egyesület, ám most megint egy osztályba, és egy csoportba kerültünk. Ifistáink megszerezték első győzelmüket idegenben, amit 11-en sikerült elérniük.

Kevés változás történt a játékos-állomány terén

Szabina  2011.08.29. 10:04

Mivel megkezdődött az új bajnokság, minden csapatnál beindult a játékosmozgás. Minket ez nem nagyon érintett. Felnőtt csapatunktól távozott Gönczi Simon Leányfalura, Baranyi Dániel Szentmártonkátára. Laukó Tomi és Hegyi Peti szünetelteti a játékot. Egy igazolt játékosunk van Turbucz Attila személyében, aki Kiskunlacházáról érkezett. Az ifi csapat kerete jócskán megváltozott, mivel kiöregedett Korsós Dávid, Vitéz László és Cséplő Richárd. Utóbbi kettő a felnőtt keret tagja lett. Eligazolt egyetlen kapusunk, Babalola Tiwa Hakeemson "Mózes", aki a REAC-ba ment.

Elindult a 2011/2012-es bajnoki év

Szabina  2011.08.29. 09:49

Mind a három korosztályos csapatunk számára kezdetét vette az új bajnoki év őszi fele. Felnőtt és ifi csapatunk az első fordulót szabadnaposan kezdte, de nem henyéléssel, ugyanis a B-csoportban szabadnapos otthonába, Ikladra utazott egy edzőmeccs erejéig. Öregfiú csapatunknak a mai napon vette kezdetét a bajnokság, Szentendrére látogatnak. A tabellák, így a friss eredmények már elérhetőek a bal oldalon található "2011/2012-es bajnokság" menüpontban, ahol hamarosan feltöltésre kerülnek a sorsolások is. A pályán már nyomtatott formában igényelhető a menetrend.

Pilisszántó - Szigetgyöngye PMK mérkőzés

Szabina  2011.08.29. 09:45

2011. augusztus 24-én szerdán lejátszottuk második fordulónkat a Pest Megyei Kupában. Az előző heti győzelem továbbjutást eredményezett, és ezúttal ellenfelünk a Megye III. osztályban szereplő Pilisszántó volt. Ismerős csapat és pálya volt számunkra, hiszen korábban sokat szerepeltünk egy csoportban a Megye III-ban. Ha nehezen is, de sikerült egy 2:0-ás győzelmet összehoznunk, így ismét tovább jutottunk egy fordulót. Gólszerzők: Boros Roland és Elsik Renátó. A következő játéknap így 2011. szeptember 7-én szerdán lesz hazai pályán, ahol a Dunabogdány-Pilisszentiván győztesét fogjuk fogadni.

Visegrád - Szigetgyöngye PMK mérkőzés

Szabina  2011.08.22. 11:56

2011. augusztus 21-én vasárnap kezdetét vette a Pest Megyei Kupa-sorozat, mely a Magyar Kupa előselejtezője. Az első fordulóban Visegrád csapatával kellett idegenben megküzdenünk a továbbjutásért. Voltak a mérkőzésen szoros pillanatok, de 6:4-es győzelemmel továbbjutottunk a következő fordulóra, mely 2011. augusztus 24-én szerdán 18 órakor kerül megrendezésre Pilisszántón. Gólszerzők: Boros Roland (3), Góré Zoltán (2), Vaszilev Zoltán.

Módosult a felkészülési menetrend

Szabina  2011.07.14. 13:39

Ezúton tájékoztatok Mindenkit, főleg a játékosokat, hogy a korábban közre adott felkészülési menetrend az alábbiakban módosult:
2011. július 23. szombat 16 óra Szigetgyöngye ifi - Dunakeszi Kinizsi ifi (találkózó 15 óra). A felnőttnek marad a 18 órai mérkőzés.
2011. július 30. szombat 16 óra Dunakeszi Kinizsi ifi - Szigetgyöngye ifi (találkozó 15 óra)
2011. július 30. szombat 18 óra Dunakeszi Kinizsi (Kiskunlacháza helyett) - Szigetgyöngye (találkozó 17 óra).

Az esetleges további módosításokat a menetrendben piros színnel fogom jelölni.

 

Keressük a 2010/2011. évi Álomcsapat tagjait!

Szabina  2011.07.11. 11:16

Elindítottuk az évi szokásos közvélemény kutatásos szavazásunkat, amivel arra keressük a választ, hogy a különböző posztokon ki teljesített véleményetek szerint jobban, esetleg ki a szimpatikusabb játékos számotokra. Aki a három csapatból összesítve a legtöbb szavazatot kapta, a 4-4-2-es felállást figyelembe véve, az bekerül a 2010/2011-es bajnokság Álomcsapatába. A szavazás elkezdődött, és első körben a kapust keressük a csapatba. Szavazzatok!

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

 
Hirdetmény

 

2013.március 27. szerda
Edzés

2013.március 31. vasárnap 13:00
Szigetgyöngye - Dunakeszi Kinizsi

Ifi bajnoki mérkőzés
ELMARAD!

 


2013.március 31. vasárnap 15:00
Szigetgyöngye - Dunakeszi Kinizsi
Felnőtt bajnoki mérkőzés
ELMARAD!

 

2013.április 3. szerda 16:00
Szigetgyöngye - Budaörs

Felnőtt kupa mérkőzés


2013.április 4. csütörtök 20:00
Szigetszentmiklós - Szigetgyöngye
Öregfiúk bajnoki mérkőzés

 

 


 

 
Szja - 1% támogatás

A Szigetgyöngye SE köszönetet mond mindazoknak, akik személyi jövedelemadójuk 1%-át egyesületünknek ajánlják fel. Az így befolyt összeget a csapatok felszereléseinek biztosítására fordítjuk.

Akik támogatni szeretnék  csapatunkat a következő adószámon tehetik: 18669141-1-13 

Köszönettel: Szigetgyöngye SE

 
Felnőtt gól lövő lista

10 gólos: Bódog Csaba

7 gólos: Boros Roland

5 gólos: Klement József
               Takács Márton

4 gólos: Turbucz Attila

3 gólos: Vaszilev Zoltán
               Góré Zoltán

2 gólos: Szabó József
               Szűcs Róbert
               Csatári Balázs

1 gólos: Mészáros Balázs
           Klubuk Dávid
              Balla Endre

 
Ifi gól lövő lista

 
7 gólos: Pánczél Bence

3 gólos: Kiss Attila

2 gólos: Bántó Tamás
            Szalai Bálint

1 gólos: Bozóki Csongor
           Bóné Péter
              Bartha Olivér
              Szénási Tamás
      Kaselyák Ferenc Frederik

 
Öreg fiúk gól lövő lista
 

3 gólos: Molnár Zsolt
              Lakatos Zoltán

2 gólos: Bodor Gyula
              Mócsai Róbert

1 gólos: Bottlik Lóránd
              Kiss Sándor
              Munkácsy Tibor
             Vitálos Tamás
              Vígh Zoltán
             Bán Tamás

 

 

 
Pontos idő
 
Fórum
 
Szigetgyöngye SE
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Naptár
2020. Július
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Névnapok
 
A nap vicce

- Hát ez mindennek a teteje! Nekem azt mondod, hogy a nagybátyád temetésére mégy, és most itt látlak a labdarúgó mérkőzésen! - dorgálja a tanár a diákot.
- Várja csak ki a végét, tanár úr! A nagybátyám a bíró.

 

 

 
104.000 látogató felett
Indulás: 2006-10-02
 
Jelenlegi látogatók száma

 látogató olvassa a lapot.

 

Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról